januar, 2020

31jan19:0020:00Fanfortællinger om GASOLIN’Fanbreve, fanklub og fankærlighed

Mere

Detaljer

Det ærlige, passionerede og nørdede – fortalt af fansene selv

RAGNAROCK byder i samarbejde med Stinne Skovbjerg og Rebecca Svensson fra ”En Pinlig Affære” indenfor til en aften, hvor teenagefølelserne vækkes til live igen, hvor idolforelskelser kommer frem i lyset og hvor alle er på fornavn med Franz, Willi, Kim og Søren.
I RAGNAROCKS museumssamling er en helt særlig skat – nemlig alle de breve, som blev sendt til Gasolin’s Fanklub og ikke mindst dens benhårde forkvinde Mama Beckerlee!
Vi har gennemgået brevene fra A-Å og fundet frem til en række modige fans, der denne aften vil sætte ord til deres gamle breve.
Har du nogensinde skrevet et fanbrev pyntet med små røde hjerter, gemt en hårlok fra dit idol eller fundet fællesskabet omkring et band, så vil du med sikkerhed mærke slægtskab med aftenens fortællere. Vi skal høre om ægte kærlighed til musikken, besættelse, jalousi, ungdomsdrømme og livet med Gasolin’, skrevet i ægte 70’er jargon. Erfarne instruktører og manuskriptforfattere kendt fra ”En Pinlig Affære” på Nørrebro Teater sørger for, at aftenens fortællere er klædt godt på, så du kan grine med og genoplive fortiden med rørende tilbageblik og fankærlighed for alle pengene.

Tid, pris, sted
31. januar, kl. 19.00-21.00
200 kr. + billetgebyr
Billetter kan købes på billetto.dk eller i RAGNAROCKs butik.
RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Tidspunkt

(Fredag) 19:00 - 20:00

Indsend Kommentar

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.