Vælg en side

Persondataforordning
Den 25. maj 2018 træder EU’s persondataforordning i kraft. I den forbindelse har ROMU gennemgået de områder, hvor persondata håndteres og opbevares. I forlængelse heraf er arbejdsgange og sikkerhedsprocedurer blevet justeret. Grundlæggende har ROMU udredt på hvilket grundlag persondata anvendes samt hvordan jf. følgende vejledning: 

https://www.datatilsynet.dk/fileadmin/user_upload/dokumenter/Vejledninger/Captia_Generel_informationspjece__formateret___DOK446249_.pdf

Persondata behandles inden for en lang række områder på ROMU. Sikkerhedsprocedure og relevans for behandlingen varierer efter formål. Der er for de forskellige områder beskrevet efterfølgende procedurer. Ansatte på museet forpligtiger sig ved ansættelsen til at overholde museets retningslinjer jf. museets personalepolitik.

Dataansvar
ROMU behandler personoplysninger for at kunne varetage administrationen af driften af museet i overensstemmelse med formålet. Denne persondatapolitik forklarer, hvordan museet behandler persondata for både eksterne samarbejdspartnere, borgere og ansatte.

ROMU er dataansvarlig og har følgende kontaktoplysninger:
Museumskoncernen ROMU
Sankt Ols Stæde 3
4000 Roskilde
romu@romu.dk
+45 4631 6500

Museet behandler oplysninger i forbindelse med kontraktindgåelse, sagsbehandling, anvendelse af hjemmeside, tilmelding til nyhedsbrev og maillister, mødevirksomhed og generelle udviklings- og driftsopgaver.

Museet kan desuden på egen hånd indsamle og behandle opdaterede personoplysninger i forbindelse med kontrol af kontaktoplysninger og identitet for registranter samt validering af kontaktoplysninger ved opslag i CPR og CVR, se nærmere nedenfor. Dette er nødvendigt for at sikre, at de personoplysninger, vi behandler, er retvisende, hvilket er et krav ifølge bogføringslovgivningen mv.

Fair og transparent behandling af personoplysninger
Ved indsamlingen af persondata oplyser ansatte samt eksterne leverandører, samarbejdspartner m.v. om, hvilke oplysninger museet behandler og til hvilket formål. Man modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af persondata.

Informationssikkerhed
På museet har sikkerhed høj prioritet. Vi har fokus på, hvordan vi beskytter vores data, systemer og service. Vores politik for informationssikkerhed er grundlaget i vores arbejde med at sikre vores systemer og services samt vores kunders data.
Vores høje standard for informationssikkerhed betyder blandt andet, at vi beskytter vores kritiske og følsomme informationer og informationssystemer mod kompromittering og anden uautoriseret anvendelse. Vi sikrer, at persondata ikke bliver tilintetgjort ved en fejl, går tabt, bliver ændret, offentliggjort uautoriseret samt at uvedkommende ikke får adgang eller kendskab til dem. Museet er underlagt Roskilde Kommunes IT-systemer og herigennem underlagt kommunens IT-politik og sikkerhed, dette omfatter at hver ansat har et H-drev, som kun den pågældende medarbejder har adgang til.

Databehandleraftale
Vi indgår altid en databehandleraftale med leverandører, der behandler personoplysninger på vores vegne, og vi sikrer, at vores databehandlere lever op til en høj standard for informationssikkerhed.

Sletning af personoplysninger
Vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem. Selv om man f.eks. opsiger sin aftale om at handle med os kan vi være forpligtet at opbevare dine oplysninger jf. bogføringsloven mv. i 5 år. Det er oplysninger, som er nødvendige for at kunne fastlægge vigtige handlinger foretaget af borgere, samarbejdspartnere m.v. eller museet i løbet af samarbejdsforholdet. Det kan f.eks. være oplysninger, som museet har brug for med henblik på at kunne fastlægge eventuelle retskrav, som måtte udspringe af et aftaleforhold mellem en registrant eller registrator og os. Vi gennemgår løbende vores behov for opbevaring af oplysninger, så vi ikke gemmer mere end højst nødvendigt.

Markedsføring eller kommerciel brug
ROMU udleverer ikke personoplysninger til tredjemand med henblik på markedsføring eller anden kommerciel brug

Indsigtsret
Man har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, museet har registeret om egenperson. Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, vil museet stille krav om dokumentation for din identitet (også et krav efter hvidvaskloven) for at sikre, at oplysninger kun udleveres til rette vedkommende.

Hvis man anmoder om det, kan museet oplyse pågældende om de oplysninger, museet behandler om vedkommende. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder eller immaterielle rettigheder.

Ved spørgsmål m.v. om indsigtsret fremsendes en mail til romu@romu.dk med angivelse af ”Indsigt i personoplysninger” som emne.

Adgang til sletning eller rettelse af dine personoplysninger
Hvis man mener, at de personoplysninger, museet behandler om egenperson, er unøjagtige, har man ret til at få dem rettet. Man skal henvende dig til hovedadressen og oplyse museet om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde har museet en forpligtelse til at slette respektive personoplysninger. Hvis man mener, at de pågældende persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som museet indhentede dem til, kan man bede om at få dem slettet. Man kan også kontakte museet, hvis man mener, at de respektive persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når man henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Cookie- og Privatlivspolitk
De fleste hjemmesider bruger cookies – det gør vores også. De bruges til at få hjemmesiden til at fungere og til at indsamle statistik. Viden om hvordan hjemmesiden bruges, hjælper os med at optimere hjemmesiden. Du kan slå cookies fra på din PC/mobile enhed, hvis du ikke ønsker at blive talt med i statistik. Læs mere på hjemmesiden: www.MineCookies.org

Vi videregiver eller sælger ikke persondata til tredjepart.

Denne hjemmeside anvender cookies til følgende formål:
1: Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.
2: Optimering af design af hjemmeside via generet webstatistik

Ved at benytte hjemmesiden www.romu.dk – samt tilhørende sider, accepterer du, at vi bruger cookies.

1: Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer. Cookies kan indeholde tekst og tal, herunder f.eks. datoer. Cookies tjener til, at en hjemmeside kan gemme specifikke oplysninger hos brugeren, således at hjemmesiden senere kan genkende brugeren eller indlæse disse oplysninger. Det kan f.eks. være login-oplysninger, oplysninger om tidligere besøg, og hvilke dele af hjemmesiden du har besøgt. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus eller lignende skadelige koder.

Cookies kan kun indlæses af den adresse (hjemmeside), som de er gemt fra. Almindelige cookies, som gemmes fra hjemmesiden, gemmes typisk fra den adresse, du kan se i browserens adresselinje. Men en hjemmeside kan også indeholde fragmenter og oplysninger, som hentes fra andre adresser end den, der vises i browserens adresselinje. Det kan f.eks. være bannerreklamer eller analyseværktøjer, men også almindeligt indhold. På denne måde kan der også gemmes cookies fra andre adresser via den hjemmeside du egentligt besøger – såkaldte tredjepartscookies.

Nogle cookies (såkaldte session cookies) gemmes kun i en browsersession, og de slettes, når browseren lukkes ned. Andre cookies (såkaldte persistent cookies) gemmes i et nærmere defineret tidsrum, og slettes først ved udløb af dette tidsrum.

2: Hvilke cookies bruger Websitet og hvorfor?
Optimering af brugerens oplevelse af sitet
Websitet er bygget i wordpress og hostet hos webfational.com. Websitet benytter cookies, som vi anvender til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. Disse cookies er nødvendige for, at vi kan optimere hjemmesiden således, at den leverer den bedst mulige oplevelse for slutbrugeren

Optimering af design af hjemmeside via generet webstatistik
Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.

AWStats:
Vi bruger AWStats for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Du kan læse mere om AWStats her

Tredjeparts Cookies:

Youtube:
Videoer indlejret på siden er via YouTube. De bruger bl.a. cookies til at registrere hvilke video der vises og hvor meget af filmen du har set. Disse cookies er såkaldte Flash cookies.

Doubleclick.net:
Hjemmesiden bruger doubleclick.net cookies (DSID, IDE, _gads). Doubleclick.net er ejet af Google der bruger cookies til at huske brugernes oplysninger om besøg på websites, sprog samt andre indstillinger. Læs mere om googles cookie-politik her: https://policies.google.com/technologies/types

Drifts- og optimeringscookies
Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

Facebook:
Cookies fra Facebook bruges til at vise en “synes godt om” knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Brugerdefineret Facebook Feed:
Vi bruger et Facebook Feed-plugin til at vise indhold på socialt indhold på vores hjemmeside. Som et resultat udfører vores hjemmeside  anmodninger til Facebooks servere for at vise billeder og videoer. Disse anmodninger gør din IP-adresse synlig for Facebook, som kan bruge den i overensstemmelse med deres personoplysninger politik: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Mailchimp
ROMU benytter Mailchimp til udseendelse af nyhedsbreve vedr. museets aktiviteter og events. Dette indebærer, at museets hjemmeside har et tilmeldingsmodul til nyhedsbrevet. Museet har indgået dataleverandøraftale med Mailchimp.

3: Hvordan kan jeg undgå brugen af cookies på Websitet?
Uanset hvilken browser du benytter, kan du i browseren indstille, at denne ikke skal gemme cookies. For nogle browsere kan du også indstille, at dette kun skal gælde for bestemte hjemmesider.

4: Hvordan kan jeg slette cookies?
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan slette cookies i indstillingerne i din browser. Hjælp hertil findes enten i browseren eller på de tilhørende hjemmesider. Herunder finder du link til vejledning for de mest udbredte browsere: Se vejledning her: www.MineCookies.org

5: Yderligere information og klageadgang
Såfremt du har spørgsmål til Websitets brug af cookies, ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at klage over Websitets brug af cookies, kan du henvende dig til dette websites indehaver – se ovenstående kontaktoplysninger.

Til top
post-1

BESØG RAGNAROCK

BEGIVENHED

Med musikken som omdrejningspunkt fortæller RAGNAROCK historien om ungdomskulturen fra 1950’erne og frem til nu. RAGNAROCK er et levende kulturhus med et ambitiøst eventprogram, en cafe, en spændende museumsshop og meget mere.

post-3027

Foredrag: Tunestillingen

BEGIVENHED

… og forsvaret af Sjælland under 1. verdenskrig. 7. november kl. 19:00 – 21:00. Under 1. verdenskrig stod den største hær, Danmark nogensinde har haft, på Sjælland. I 1915 påbegyndtes Tunestillingen – ”Sjællands Dannevirke” – som gennemskar landskabet fra Køge Bugt over Tune til Roskilde Fjord ved Veddelev. I dag er skyttegravene væk, og det er næsten kun Mosede Batteri, der endnu kan ses i landskabet. Hvordan var soldaternes hverdagsliv i stillingen; hvordan påvirkede den massive militære tilstedeværelse livet på Sjælland og indbyggerne i lokalsamfundet; og hvad var tankerne bag opførelsen? Tunestillingen var i samtiden meget kontroversiel og det store samtaleemne, ikke mindst i Roskilde, hvor man mente, at skyttegravene blev gravet på “den forkerte side” af Sjællands næststørste by. Ser vi ud over landets grænser, bliver det store spørgsmål, om det hele var forgæves, eller om det netop var invasionsforsvaret, herunder Tunestillingen, der præventivt forhindrede et angreb på Sjælland og en besættelse af Danmark?Foredragsholder er ph.d. Kristian Bruhn, museumsinspektør, Mosede Fort, Danmark 1914-18.
Tid, pris, sted
7. november, 19-21
75 kr., kan købes i Roskilde Museums butik og på Billetto.dk
Roskilde Museum, Skt. Ols Stræde 3, Roskilde

post-1022

Vægternissen Severin

BEGIVENHED

I perioden 25. november – 23. december 2017 kan du gå på nissejagt efter Vægternissen Severin i Sankt Laurentius krogede gange. Vægternissen Severin har arbejdet i Sankt Laurentius i mere end 500 år, faktisk lige siden tårnet blev bygget. Mens Roskilde sover, sørger Severin for god ro og orden. Ser han en brand, ringer han straks med den store klokke.

Før i tiden skulle Severin også synge klokken højt hver time hele natten, men i dag vil folk i Roskilde have deres nattesøvn, så nu nøjes han med at ringe med det lille timeur. Om dagen sidder Severin i tårnet og blunder i sin bløde lænestol, så han er frisk og ud-hvilet til nattens arbejde. Med mindre rotterne kommer og vækker ham!

Som alle andre nisser ser man kun sjældent Severin. Når der kommer mennesker i tårnet, gemmer han sig. Se om du kan finde Severins nissebo – og hvis du kigger godt efter, kan du måske også få et glimt af Severin? Se også, om du kan finde alle de rotter, som gemmer sig i tårnet. De har det nemlig også med at stikke af i en vældig fart, hvis der kommer mennesker!

Tid, pris, sted
25. november – 23. december. I museets åbningstid.
25 kr. Børn og unge under 18 år gratis
Sankt Laurentius, Stændertorvet, 4000 Roskilde

post-1511

UDSOLGT Høvding, Jarl …

BEGIVENHED

… konge eller kejser? Foredrag på Lejre Museum den 14. november kl. 19-21. UDSOLGT Hvis man havde magten og muligheden for at kalde sig kejser, hvorfor så vælge kongetitlen? Og hvad har denne leder, konge, høvding eller hvilken titel, vi nu vil vælge, været leder for? Ser vi bort fra lov og ret, er jernalderens kongedømmer så andet end store røverbander? Er røverbander mere end små kongedømmer?
Store perioder i historien forstår vi ofte ud fra de konger, der herskede i dem. De bliver repræsentanter for epoken og på den måde koblingen for den sammenhængende fortælling. Sagnhistorien fortæller om store konger i Lejre og netop dette magtcentrum – eller kongedømme om man vil – er kernen af Lejres centrale rolle af jernalder og vikingetid. Men hvad har titlen ’konge’ egentlig dækket over? Kongetitlen synes at være et germansk særkende, men der er alligevel langt fra kongebegrebet i jernalderen til dét i middelalderen.
I aftenens foredrag vil Peter Pentz forsøge at udfolde kongebegrebet og den institution, som det dækker over. Med overvejelser omkring, hvorvidt kongeværdigheden dækker over et folkeslag, et geografisk område, et overherredømme eller et helt andet, vil Pentz runde en række af de symboler, der knytter dig til titlen med inddragelse af bl.a. Beowulf-kvadet.
Peter Pentz er fil.dr. og museumsinspektør ved Nationalmuseet.
Tid, pris og sted
14. november, 19-21. Museet har åbent kl. 18-21
Entré: 50 kr. Billetter kan forudbestilles på lejremuseum@romu.dk.
Billetter betales på aftenen. Der er et begrænset antal billetter.
Lejre Museum, Orehøjvej 4b, 4320 Lejre
Foredraget er en del af foredragsrækken ”Lejres store emner”, der i efteråret tager fat om emnerne; Lejres taktiske placering, det monstrøse i Lejres sagnhistorie og kongebegrebet i vikingetidens Lejre. Udstillingen “Sagnkongernes Lejre” rummer en række vidtspændende overvejelser og undersøgelser omkring Lejres historie, status og placering i dansk og international historie. De enkelte arkæologiske genstande kalder hver især på refleksion og eftertænksomhed. Alligevel er der en række emner i formidlingen af Lejres historie som kongesæde i vikingetiden, der kan siges at være “de store emner” – dem, som vi kommer rundt om igen og igen. Tre af disse emner danner grundlaget for efterårets foredragsrække, der går under titlen: Lejres store emner.

post-1742

Smed, Snit og bag

BEGIVENHED

Gå ikke glip af en oplevelsesrig efterårsferie, når Tadre Mølle hver dag i hele ferien holder den gamle mølle åben for både store og små! Hver dag sørger Tadre Mølles Venner for, at den gamle mølle bliver sat i gang, så du kan opleve det vældige og kraftfulde mølleværk i funktion. I løbet af ugen kan du være med til sjove, lærerige og spændende aktiviteter for både børn og voksne – når smeden tænder op for sin esse og fortæller om håndværket, når træværkstedet åbner, og der kan snittes, hamres og fremstilles ting i træ, når vi inviterer inden for i skriveværkstedet eller når du kan slå dig ned og lytte til en møllehistorie.
I kan også være med, når nationalparkens naturvejleder Sofie Clauson-Kaas står klar med grej og inspiration, så I kan gå på opdagelse i den spændende natur omkring møllen. Sidst men ikke mindst, kan I også være med til Store bagedag, hvor mel gruttes og brød bages, når vi tænder op i den store bageovn.
Tag på familietur til Tadre Mølle og få gode oplevelser i ferien. Caféen er åben, så det er muligt at få noget til maven og ganen.
Program:
Lørdag d. 13. okt. Smeden ved sin esse + skriveværksted
Søndag d. 14. okt. Smeden ved sin esse + lyt til en møllehistorie
Tirsdag d. 16. okt. Naturvejledning
Onsdag d. 17. okt. Træværksted
Torsdag d. 18. okt. Store bagedag
Fredag d. 19. okt. Store bagedag
Lørdag d. 20. okt. Træværksted
Søndag 21. okt. Uldværksted
Tid, pris, sted
13.-14. + 16.-21. oktober. Alle dage kl. 12-16
Alm. entré. Voksne: 25 kr. Under 18 år: Gratis
Tadre Mølle, Tadre Møllevej 23, Hvalsø


[et_pb_section admin_label="Sektion" fullwidth="off" specialty="off"][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="Direktion overskrift" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

DIREKTION

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Frank Birkebæk" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/frank-birkebak.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Frank Birkebæk Direktør E frankbir@romu.dk T 4631 6508

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Iben Bækkelund Jagd" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/iben-jagd.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Iben Bækkelund Jagd Vicedirektør E ibenjagd@romu.dk T 4631 6507 / M 2298 1240

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Lena Bruun Jensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Lena Bruun Jensen Udviklingschef E lenabj@romu.dk T 4631 6860 / M 3084 1216

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Hanne Larsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/hanne-larsen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Hanne Larsen Direktionssekretær E hannelar@romu.dk T 4631 6504

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="Forskning og formidling overskrift" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

FORSKNING- OG FORMIDLINGSAFDELINGEN

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Annemette Birk Lund" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/annemette-birk-lund.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Annemette Birk Lund Overinspektør, afdelingsleder E annemettebl@romu.dk T 4631 6519

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Louise Dahl Christensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/louise-dahl-rich.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Louise Dahl Christensen Museumsinspektør, læring og formidling E louised@romu.dk T 4631 6286

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Mette Kærgaard Hansen " src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/mette-kargaard-hansen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Mette Kærgaard Hansen Museumsinspektør, formidling E mettekh@romu.dk T 2737 9852

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Astrid Orsleff Hansen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Astrid Orsleff Hansen Formidlingsinspektør E astridoh@romu.dk T 4631 6521

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Mia Ramsing Jensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/mia-ramsing-jensen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Mia Ramsing Jensen Museumsinspektør, formidling, projektansat E miarj@romu.dk T 4631 6510

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Jacob Westergaard Madsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Jacob Westergaard Madsen Museumsinspektør, formidling og nyere tid, daglig leder af RAGNAROCK E jacobwm@romu.dk T 2942 4155

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Søren Moses" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/soren-moses.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Søren Moses Museumsinspektør, formidling E sorenmoses@romu.dk T 4631 6532 / M 4648 1468

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Naomi Hainau Pinholt" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/naomi-hainau-pinholt.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Naomi Hainau Pinholt Museumsinspektør, formidling og nyere tid E naomip@romu.dk T 4631 8151

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Rasmus Rosenørn" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/rasmus-rosenorn.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Rasmus Rosenørn Museumsinspektør, Ph.D., nyere tid og samling E rasmusr@romu.dk T 2942 4152

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Laura Maria Schütze" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/laura-maria-schatze.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Laura Maria Schütze Museumsinspektør, Ph.D., nyere tid, forskningskoordinator (Barselsorlov) E laurams@romu.dk T 4631 6523

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Lotte Lai Sørensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Lotte Lai Sørensen Skoletjenestemedarbejder T 4631 8150

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Kurt Villumsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Kurt Villumsen Ansvarlig for skoletjenesten på Frederikssund Museum E kvill@frederikssund.dk T 4631 8150

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="KOMMUNIKATIONSAFDELINGEN overskrift" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

KOMMUNIKATIONSAFDELINGEN

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Nikolaj Lindegaard Helms" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/nikolaj-lindegaard-helms.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Nikolaj Lindegaard Helms Kommunikationschef, afdelingsleder E nikolajlh@romu.dk T 4631 6524 M 2276 6200

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Rasmus Hylleberg" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Rasmus Hylleberg Kommunikationsmedarbejder E rasmush@romu.dk T 4631 6535

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Kristina Nordin" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Kristina Nordin Grafiker og fotograf E kristinano@romu.dk T 4631 6517

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Amalie Evé Wulff" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/amalie-ev.-wulff.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Amalie Evé Wulff Grafiker, projektansat E amaliewu@romu.dk T 4631 6517

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="SAMLING- OG BEVARINGSAFDELING overskrift" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

SAMLING- OG BEVARINGSAFDELING

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Mette Høj" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/mette-hoj.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Mette Høj Overinspektør, afdelingsleder E mettehoj@romu.dk T 4631 6522

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Camilla Jul Bastholm" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Camilla Jul Bastholm Konservator E camillabast@romu.dk T 4631 6518

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Pernille Kokfelt" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Pernille Kokfelt Konservator, projektansat E pernillekf@romu.dk T 4631 6518

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Rikke Lorentzen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/rikke-lorentzen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Rikke Lorentzen Museumsassistent E rikkelo@romu.dk T 4631 8124

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="TEKNISK AFDELING overskrift" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

TEKNISK AFDELING

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Morten Nielsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/morten-nielsen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Morten Nielsen Forvalter, afdelingsleder E mortennielsen@romu.dk T 4631 6516

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Jørgen Birkholm" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/jorgen-birkholm.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Jørgen Birkholm Museumsassistent, Tadre Mølle E joergenb@romu.dk T 4648 1468

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Anders Drewsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Anders Drewsen Håndværker, Frederikssund Museum

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Anders W. Jensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/anders-w.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Anders W. Jensen Servicemedarbejder E andersje@romu.dk T 4631 6512

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Svend Bjarne Nielsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Svend Bjarne Nielsen Servicemedarbejder T 4631 8150

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Jesper Mortensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Jesper Mortensen Servicemedarbejder E jespermor@romu.dk T 2912 8001

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Brian" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Brian Servicemedarbejder E brianlk@roskilde.dk T 2636 0309

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="DRIFT- OG FORVALTNINGSAFDELINGEN overskrift" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

DRIFT- OG FORVALTNINGSAFDELINGEN

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Iben Bækkelund Jagd" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/iben-jagd.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Iben Bækkelund Jagd Vicedirektør, afdelingsleder E ibenjagd@romu.dk T 4631 6507

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Lars Buhl" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/lars-buhl.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Lars Buhl Forretningsfører E larsbuhl@romu.dk T 4631 6502

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Tom Christensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/tom-christensen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Tom Christensen Museumsinspektør, arkæolog, daglig leder museerne i Lejre E tomc@romu.dk T 4631 6531

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Gunvor Christiansen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/gunvor-larsen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Gunvor Christiansen Museumsinspektør, arkæolog, projektansat E gunvorc@romu.dk T 4631 6523

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Lene Fredtoft" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/lene-fredtoft.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Lene Fredtoft Administrativ medhjælp E lenefred@romu.dk T 46 31 65 09

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Joan Halling" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/joan-halling.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Joan Halling Overassistent E joanha@romu.dk T 4631 6505

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Majbritt Hansen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Majbritt Hansen Regnskabsassistent E majbritth@romu.dk T 4631 6536

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Jens Winther Johannsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/jens-s-h.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Jens Winther Johannsen Arkæolog, projektansat E jenswj@romu.dk T 4631 6500

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Ole Kastholm" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/ole-kastholm.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Ole Kastholm Museumsinspektør, arkæolog, koordinator for arkæologi E olekast@romu.dk T 4631 6415

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Katrine Ipsen Kjær" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/katrine-ipsen-kjar.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Katrine Ipsen Kjær Arkæolog, projektansat E katrinei@romu.dk T 4631 6281 / 2146 5056

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Cille Krause" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/cille-krause.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Cille Krause Museumsinspektør, arkæolog E cillek@romu.dk T 4631 6514

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Jesper Langkilde" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Jesper Langkilde Museumsinspektør, arkæolog E jesperla@romu.dk T 46 31 65 03

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Jeanette Nielsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/jeanette-nielsen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Jeanette Nielsen Museumsassistent E jeanettenielsen@romu.dk T 4631 8150

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Julie Nielsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/julie-nielsen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Julie Nielsen Arkæolog, projektansat E julien@romu.dk T 4631 6520

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Niels Karl Wedel Nielsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/niels-karl-wedel-nielsen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Niels Karl Wedel Nielsen Udgravningsassistent, projektansat E nielskwn@romu.dk T 4631 6500

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Palle Østergaard Sørensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/palle-østergaard-sorensen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Palle Østergaard Sørensen Museumsinspektør, arkæolog, daglig leder Frederiksund Museum E palleos@romu.dk T 4631 8149

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Kirstine Tonnesen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/kirstine-tonnesen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Kirstine Tonnesen Regnskabsassistent E kirstinet@romu.dk T 4631 6506

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text admin_label="AFDELING FOR UDVIKLING OG KOMMERCIELLE AKTIVITETER overskrift" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

AFDELING FOR UDVIKLING OG KOMMERCIELLE AKTIVITETER

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Lena Bruun Jensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Lena Bruun Jensen Udviklingschef E lenabj@romu.dk T 4631 6860 / M 3084 1216

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Hans-Henrik Møller-Andersen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/hans-henrik-moller-andersen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Hans-Henrik Møller-Andersen Museumsassistent og kommis, Lützhøfts Købmandsgård E hanshenrikma@romu.dk T 4635 0061

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Malene Knudsen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/malene-knudsen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Malene Knudsen Foyeransvarlig, administration E malenek@romu.dk T 4631 6854

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Anette Gade Kristensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/anette-gade-christensen.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Anette Gade Kristensen Museumsassistent E anetteg@romu.dk D 4631 6550

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label="Række"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Marianne Ingemann Lambrecht" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Tina Sundling Museumsassistent E tinasu@romu.dk T 4631 6529

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Kirstine Sørensen" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/fotografen-2.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Kirstine Sørensen Bookingmedarbejder E kirstines@romu.dk T 5170 7071

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_image admin_label="Tina Sundling" src="http://romuweb.webfactional.com/wp-content/uploads/2015/11/tina-sundling.jpg" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" animation="off" sticky="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label="Tekst" background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

Marianne Ingemann Lambrecht Museumsassistent E marianneil@romu.dk T 4635 0061

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
november 24th, 2015
post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.