oktober, 2020

12okt(okt 12)11:0016(okt 16)15:00DET BEDSTE TIL MIG OG MINE VENNEREFTERÅRSFERIE

Mere

Detaljer

Kickstart efterårsferien med et familiebesøg på RAGNAROCK, hvor du kan komme med på en helt særlig Gasolin’-omvisning i børnehøjde. Bagefter kan du lave dit helt eget Gasolin’ merchandise i værkstedet.
Med en legesyg tilgang, hvor alle børn og deres voksne kan være med, skal vi på fornavn med Kim, Franz, Søren og Wili, og sammen høre de fedeste numre, quizze og køre rundt på verdens største pladespiller.
I værkstedet kan I bagefter lave jeres eget personlige Gasolin’-merchandise og tage det fedeste minde med hjem – alt imens anlægget selvfølgelig spiller Langebro, Rabalderstræde og alle de andre kendte Gasolin’ sange.

TID, PRIS OG STED

12.-16. oktober kl. 11.00-15.00

Rundvisning kl. 11.00-11.45
Værksted kl. 12.00-15.00

Entré 110 kr. Omvisningen er gratis, når entréen er betalt.
Børn 0-17 år gratis. Materialepris i værkstedet afhænger af valg af merchandise.

Billetter til familierundvisningen skal købes på forhånd via Billetto.dk (110 kr +gebyr for voksne, børn er gratis).

Find flere arrangementer i ROMUs kalender her.

OBS: Begrænset antal pladser (25 stk)

Tidspunkt

12 (Mandag) 11:00 - 16 (Fredag) 15:00

Adresse

RAGNAROCK - MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Indsend Kommentar

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.