oktober, 2020

This is a repeating event

15okt19:0021:00Efterårsferie - Mørkeomvisninger for familien i Gl. Lejre

Mere

Detaljer

Når mørket falder på begynder myter at vågne og sagnene om fortidens konger i Lejre træder frem i skyggerne. En dis lægger sig hen over landskabet, så guderne kan færdes uden at ses, mens kragerne svæver over højene. En helt særlig stemning breder sig og sammen skal vi på opdagelse i mørket!

Vi tager lommelygter med og besøger de gamle vikingegravpladser, dér hvor den store, mægtige konge boede og går tværs gennem det land, hvor et stort monster engang hærgede! Undervejs på den sansefyldte tur, der er sprængfuld af vilde og fantastiske historier, skal vi være klar til at vise, at vi er modige, stærke og fulde af fantasi!

Tag familien med til et anderledes efterårsarrangement, som I helt sikkert ikke glemmer lige foreløbig. Med til turen kan I tilkøbe jer en varm kakao eller en opfriskende kop kaffe i museumsbutikken.

Anbefalet aldersgruppe: 8-12 år.

Husk praktisk fodtøj og tøj efter vejret. Turen er ca. 2-3 km lang og der mulighed for at bruge toilet på museet, hvor turen starter og slutter. Selve turen varer 1,5 time, og museet er åbent fra kl. 18.45-21.00.

Turen er arrangeret i samarbejde med Nationalpark Skjoldungernes Land.

Tid, pris og sted

13.+15. oktober, 19-21

Gratis. Tilmelding nødvendig via billetto.dk.

Lejre Museum, Orehøjvej 4b, 4320 Lejre

COVID-19 forholdsregler: ROMU følger myndighedernes anbefalinger og har tilpasser arrangementet efter gældende retningslinjer fra Slots- og Kulturstyrelsen.

Tidspunkt

(Torsdag) 19:00 - 21:00

Adresse

Lejre Museum

Orehøjvej 4B, 4320 Lejre

Indsend Kommentar

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.