oktober, 2021

18okt(okt 18)11:0022(okt 22)11:45EFTERÅRSFERIE: FAMILIEOMVISNING: MIG OG MUSIKKENPå RAGNAROCK

Mere

Detaljer

Tag din familie og bedste venner i hånden og kom helt tæt på musikkens verden, når vi hver formiddag i efterårsferien inviterer til en helt særlig legesyg tur gennem vores faste udstilling. Kan du danse ”The Floss”? Og kan dine forældre danse ”Macarena”? – det finder vi ud af!

Vi skal høre fed musik, danse, snakke, quizze og køre rundt på verdens største pladespiller – Det er RAGNAROCK og det er for børn!


> KØB BILLETTER <


TID, PRIS, STED

18 oktober, 19. oktober, 20. oktober, 21. oktober og 22. oktober
Alle dagene kl. 11.00-11.45

Pris: 160 kr. (+ billetgebyr) for voksne.

Børn er gratis og skal være ifølge med en voksen

Billetter købes på billetto.dk

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

 

Tidspunkt

18 (Mandag) 11:00 - 22 (Fredag) 11:45

Adresse

RAGNAROCK - MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.