oktober, 2021

18okt(okt 18)10:0022(okt 22)14:30EFTERÅRSFERIE: FORVANDL SKRALD TIL GULDSkraldeworkshop på Roskilde Museum

Mere

Detaljer

EFTERÅRSFERIE
Alle hverdage i efterårsferien i uge 42 

Hvad fortæller vores skrald om os? Og hvad fortæller fortidens affald om vores historie? Deltag i efterårsferiens workshop på Roskilde Museum, hvor vi går på opdagelse i udstillingens fortællinger om affald. Lav din egen skraldefortælling med dit eget affald, som kan blive en del af udstillingen. Tag en pose sjovt, mærkeligt eller spændende affald med, som kan komme ned i et syltetøjsglas. I workshoppen kommer vi helt tæt på udstillingens affaldsfortællinger og prøver kræfter med at forvandle tekstilaffald til madpapir eller gavepapir og kaffegrums til skrubbemiddel.


 KØB/RESERVÉR BILLETTER ←


TID, PRIS OG STED:

Alle hverdage i efterårsferien i uge 42
18. – 22 oktober
I tidsrummene 10:00-12.00 og 12:30-14:30

60 kr. (+billetgebyr)

Under 18 år gratis – skal reserveres på billetto.dk

Målgruppe: Arrangementet er for hele familien, men henvender sig primært til børn i alderen 6-14 år og deres voksne.

Billetter købes via billetto.dk

Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, Roskilde

Tidspunkt

18 (Mandag) 10:00 - 22 (Fredag) 14:30

Adresse

Roskilde Museum

Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

Indsend Kommentar

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.