september, 2020

13sep11:0015:00Krible-krabledag med fuglehuse på Tadre MølleI anledningen af Naturens Dag – en mærkedag for naturoplevelser!

Mere

Detaljer

Danmarks Naturfredningsforening i Lejre inviterer i samarbejde med ROMU og Tadre Mølles Venner til den traditionsrige krible-krable-dag på Tadre Mølle i anledningen af Naturens Dag – en mærkedag for naturoplevelser!

Danmarks Naturfredningsforening i Lejre inviterer i samarbejde med Tadre Mølles Venner til den traditionsrige forårs-krible-krable-dag på Tadre Mølle. Lån udstyr af Den Rullende Naturskole og gå på opdagelse med vores guider i bækken og i mølledammen. Vi bygger fuglehuse og bager pandekager ved bål!

Krible-krable-arrangementet er velegnet for en hyggelig og aktiv familieudflugt for små og større børn og (bedste)forældre samt grupper. Vær opmærksom på, at selvom arrangementet er gratis, skal der bestilles billet på forhånd til både børn og voksne. Det er kun muligt at være med på arealerne for arrangementet i de to timer, som billetten gælder. I er dog velkomne til at nyde det omkringliggende område.

Tid, pris og sted:

13. september
kl. 11-13 
og
kl. 13-15

Gratis

Grundet omstændigheder vedr. covid-19 er caféen desværre lukket. Tag gerne frokostkurven med og nyd den på Møllegården. Husk ekstra sokker og praktisk tøj.

Tadre Mølle, Tadre Møllevej 23, Hvalsø

Kontaktperson for yderligere informationer:

Carsten Christiansen, DN

E: carstenchristiansen@yahoo.com

T: 50721683

Tidspunkt

(Søndag) 11:00 - 15:00

Adresse

Tadre Mølle

Tadre Møllevej 23, 4330 Hvalsø

Indsend Kommentar

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.