oktober, 2020

This is a repeating event

12okt11:0014:00MORD PÅ MUSEETEfterårsferie

Mere

Detaljer

Mord på museet

Blodsporene kan stadig ses. Et lille hjørne af museet er spærret af. Der er begået et mord på museet? Men hvem står bag? Ved indgangen får du udleveret politirapporten, og når du har sat dig godt ind i, hvad der sket, er det tid til at gennemsøge museet for spor efter morderen. Måske du møder nogen på din vej, der har set noget? En ting er sikkert: du bliver klogere på alt det, der var engang, og måske finder du morderen.

TID, PRIS OG STED:

12. – 16. oktober kl. 11-14 (11,12, 13)

Under 18 år gratis, voksne 60 kr. Målgruppe:
Arrangementet er for hele familien, men henvender sig primært til børn i alderen 7-14 år og deres voksne.

Billetter købes på billetto.dk eller i Roskilde Museums butik

Grundet Covid-19 sælger vi billetter til bestemte tidspunkter, så vi sikrer, at vi ikke er for mange på museet på samme tid.

Roskilde Museum, Skt. Ols Stræde 3

Gå på opdagelse i ROMUs kalender, for andre arrangementer her.

Tidspunkt

(Mandag) 11:00 - 14:00

Adresse

Roskilde Museum

Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

Indsend Kommentar

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.