september, 2020

This is a repeating event

23sep16:0016:45OMVISNING I SÆRUDSTILLINGENHHV. AFLYST OG UDSOLGT

Mere

Detaljer

Hvorfor forlod Annas far Danmark efter 2. verdenskrig? Han var leder af modstandsgruppen Ostedgruppen, der deltog i våbenmodtagelsen under kodeordet ’Grethe’ ved Sjællands højeste punkt Gyldenløveshøj. Tag med på Annas rejse i udstillingen “Grethe – en våbenmodtagelse” og hør fortællinger fra modstandskampen i Roskilde og omegn.

Omvisningen af Museumsinspektør Dorthe Godsk Larsen er gratis for KLUB ROMU medlemmer, 2 personer pr. KLUB-kort. Kort skal fremvises i indgangen.

Læs mere om særudstillingen hér 

TID, PRIS OG STED:

23. september 2020 kl. 16 – AFLYST
og 30. september kl. 16.

Varighed: ca. 45 min.

75 kr. (+billetgebyr)
Billetter købes på billetto.dk

Omvisningen er gratis for KLUB ROMU-medlemmer (ved forevisning af medlemskort –
Tilmelding for KLUB ROMU-medlemmer sker på: booking@romu.dk

Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3
4000 Roskilde

Begrænset antal pladser

Tidspunkt

(Onsdag) 16:00 - 16:45

Adresse

Roskilde Museum

Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

Indsend Kommentar

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.