september, 2020

05sep16:0017:00Begivenhed aflystSYNG MED: GASOLIN' LIVE SÅDAN'Fællessang foran RAGNAROCK

Mere

Detaljer

“Spillemand åh spillemand åh spil for mig”. Gasolins finurlige tekster og ørehængende melodier har for længst bidt sig fast i vores sprog og i vores trommehinder.

Syng med på deres største hits, når RAGNAROCK inviterer til fællessang i Gasolins bagkatalog. Det er ganske gratis. Vores hustroubadour Morten Rolskov Westergaard spiller for. Arrangementet foregår udendørs under RAGNAROCKs store udkravning. Her finder du både hygge og tørvejr.

Kom også til fællessang dagen efter, hvor vi synger sange fra Roskilde Festival

TID, STED OG PRIS:

05. september kl. 16:00 – 17:00
Gratis

Foran RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Gå på opdagelse i ROMUs kalender her.

Tidspunkt

(Lørdag) 16:00 - 17:00

Adresse

RAGNAROCK - MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Indsend Kommentar

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.