august, 2021

28aug16:0017:00SYNG MED: MAGISKE ØJEBLIKKE FRA ROSKILDE FESTIVAL

Mere

Detaljer

Var du der, da Bono steg op over Dyrskuepladsen i tv-kranen i 1982? Drømmer du dig tilbage til Nirvanakoncerten i 1992 efter EM-sejren? Husker du endnu Paul McCartneys optræden i 2015?

Uanset om du var der eller ej, inviterer RAGNAROCK til fællessang i Roskilde Festivals enorme bagkatalog med vores hustroubadour Morten Rolskov Westergaard. Det er ganske gratis. Arrangementet foregår udendørs i RAGNAROCKs patio. Der skal fremvises gyldigt coronapas.

Obs. Begrænset antal pladser.

 

TID, PRIS, STED

28 august kl. 16.00-17.00

Pris: gratis.

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

Tidspunkt

(Lørdag) 16:00 - 17:00

Adresse

RAGNAROCK - MUSEET FOR POP, ROCK OG UNGDOMSKULTUR

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.