ROMU SØGER DIGITAL MEDARBEJDER TIL SALG OG MARKETING

Har du dyb indsigt i og erfaring med digital teknologi? Har du stærke kompetencer inden for salg og marketing? Og har du lyst til at arbejde med historie og kulturarv for ti spændende museer omkring Roskilde Fjord? Så er du måske lige netop den kollega, ROMU søger nu

ROMU har ti besøgssteder i tre kommuner omkring Roskilde Fjord. Foto: ROMU.

Museumsorganisationen ROMU driver 10 museer og besøgssteder i Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. ROMU er en markant aktør i kulturlivet og har en ambition om at aktualisere viden om kulturarv og gøre denne relevant og vedkommende.

ROMU havde i 2020 støt stigende aktivitet på digitale platforme og satser fortsat på at åbne og udbrede kulturarv gennem digital tilstedeværelse af høj kvalitet. Derfor søger vi nu til en fast stilling en medarbejder til at håndtere den digitale brugerrejse for de besøgende på de digitale platforme, ROMU har ansvaret for. Det er et erklæret mål for stillingen, at ROMU gennem digital aktivitet skal sælge mere og tiltrække flere besøgende til museerne.

ARBEJDSOMRÅDE

Du bliver ansat i museets afdeling for salg og marketing med reference til den kommercielle chef. Dit arbejdsområde indebærer samarbejde med museets øvrige afdelinger og fagområder, og du skal have en interesse for og lyst til at arbejde med historie og kulturarv i samarbejde med andre.

Vi søger en medarbejder til en afvekslende stilling, med indhold der handler om at opdatere og vedligeholde museumsorganisations hjemmesider og webshops, løbende at ajourføre præsentationen af museerne på andre platforme samt tage ansvar for den kommercielle del af organisationens brug af sociale medier og nyhedsbreve.

En væsentlig metode til at forbedre og styrke det digitale arbejde er indsigt i brugere, målgrupper og digital trafik, hvorfor en vigtig del af arbejdet også vil bestå i at analysere digitale brugerdata og omsætte analyserne til handling og operationelle mål og forslag til kolleger på tværs af organisationen.

FORVENTNINGER TIL ANSØGEREN

Den succesfulde kandidat til stillingen som digital medarbejder på ROMU kan sige ja til følgende:

  • Du skal have en relevant uddannelse inden for web og/eller salg og marketing.
  • Du skal gerne have dokumenteret erfaring med online salg og marketing.
  • Du skal færdes hjemmevant inden for CMS-systemer såsom WordPress, SEO-analyser, Mailchimp, Google Ads samt redskaber til annoncering på Facebook.
  • Du skal kunne udarbejde strategier og kampagner og samtidig eksekvere samt rapportere inden for området.
  • Du skal være i stand til selvstændigt og sikkert at kunne redigere billeder og andet relevant materiale til web, sociale medier og nyhedsbreve, og have et stærkt grafisk og visuelt overblik.
  • Du skal have øje for og opsøge kommercielle samarbejdspartnere, der udfolder sig digitalt.
  • Du skal have sikre skriftlige og mundtlige formuleringsevner.
  • Du skal have interesse for og lyst til at arbejde værdiskabende med historie og kulturarv med basis i området omkring Roskilde Fjord.

STILLINGEN

Stillingen er på 37 timer ugentligt og til besættelse 1. juli 2021 eller snarest derefter. Aflønning sker efter gældende overenskomst.

Deadline for ansøgning er fredag den 11. juni 2021 kl. 12.00.

Ansøgning og CV sendes til romu@romu.dk med følgende ord i emnefeltet: ’Digital medarbejder’

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt:

Kommerciel chef Anette Gade Kristensen på mobil 60 89 46 99 eller mail anetteg@romu.dk.

 

ROMU beskæftiger omkring 50 årsværk fordelt på næsten 80 forskellige personer. Det er en dynamisk organisation, som bliver stadig mere digital. Arbejdet finder sted ud fra en vision om, at museumsorganisationen gerne skal lade mennesker møde fortiden i nutiden for at vi sammen kan forme en bedre fremtid. Læs mere på romu.dk.

FLERE ARTIKLER OG NYHEDER FRA ROMU

”CORONA-KRISEN HAR VIST OS, AT RELIGION OGSÅ ER DUFTE, STEARINLYS, BYGNINGER OG FÆLLESSKAB”

”CORONA-KRISEN HAR VIST OS, AT RELIGION OGSÅ ER DUFTE, STEARINLYS, BYGNINGER OG FÆLLESSKAB”

Coronakrisen har givet nye indsigter i forhold til religion – og måske er vores religiøse ritualer langt mere omstillingsparate, end vi går og tror?
Mød Laura Maria Schütze, der er museumsinspektør på ROMU og har en ph.d. i religionssociologi. Sammen med specialestuderende Thea Kaspersen har hun undersøgt, hvordan tre religiøse institutioner i Roskilde har håndteret coronakrisen og de mange benspænd, der opstod, da kirkedøren og porten til moskeen pludselig smækkede i…

KØBMANDSGÅRDEN SØGER FRIVILLIGE

KØBMANDSGÅRDEN SØGER FRIVILLIGE

Lützhøfts Købmandsgård, Slagtermuseet og Håndværksmuseet søger frivillige – ikke bare til at formidle historien – men til at gøre den lyslevende. Har du mod på æblefest, skurvognshygge og hønsepasning? Så er det måske nu, du skal blive en del af fællesskaberne et helt særligt sted på bykortet.

“MIT BARNEBARN SKAL MED IND OG SE, HVAD JEG HAR VÆVET”

“MIT BARNEBARN SKAL MED IND OG SE, HVAD JEG HAR VÆVET”

Spraglet, broget og formuldet – Roskilde-borgere har sammen med to kunstnere vævet et otte meter langt tæppe af tøjrester fra byens genbrugsbutikker. ”Det formuldede tæppe” bliver det første, man møder som museumsgæst, når man fra 30. september går ind til udstillingen ”Forvandlinger – fortællinger om affald”

SPOTLIGHT PÅ SKRALDESPANDENS SKJULTE SKATTE

SPOTLIGHT PÅ SKRALDESPANDENS SKJULTE SKATTE

Udstillingen ’Forvandlinger – fortællinger om affald’ begynder i disse dage at tage form på Roskilde Museum. Mød Rune Fjord og Esben Horn, der er udstillingsdesignere på udstillingen – og bliv klogere på, hvordan man ’tryller’ affald om til udstillingsgenstande

ROMU SAMLEDE OG HYLDEDE DE FRIVILLIGE

ROMU SAMLEDE OG HYLDEDE DE FRIVILLIGE

De mange frivillige udgør en uvurderlig del af ROMUs besøgssteder. Det er dem, der sørger for, at haven ved Gammel Kongsgaard står i flor, det er dem, der svinger æbleskivepanden i Lützhøfts Købmandsgård, og de sørger for, at det gode skib Sommerflid hviler smukt i fjorden ved Frederikssund. Mandag d. 23. august samledes de til sommerfrokost på Lejre Museum

VI TABTE UDE, MEN KAN STADIG VINDE HJEMME

VI TABTE UDE, MEN KAN STADIG VINDE HJEMME

SOMMERHILSEN Skuffelse over nederlag kan dulmes ved at søge svar på vigtige spørgsmål i det hjemlige, nære og lokale, skriver museumsdirektør for ROMU i sommerhilsen, der tager afsæt i fodboldspilleren, der scorede til 1-0 på Wembley og tændte en dansk drøm, der så alligevel brast forleden.

ROSKILDES BORGERE HAR HISTORIEN BRUSENDE I BLODET

ROSKILDES BORGERE HAR HISTORIEN BRUSENDE I BLODET

I Roskilde går kommunens lange historie aldrig af mode, og traditioner for landbrug, handel og fiskeri er stadig nøgleord i området omkring Roskilde Fjord. Kulturarv er domkirke og vikingemuseum – men den lever i høj grad i og i kraft af borgene. Det fortæller Roskildes borgmester, Tomas Breddam, i denne artikel, som er en del af en serie, hvor ROMU tager temperaturen på kulturarven i Egedal, Lejre, Roskilde og Frederikssund kommuner.

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.