MØD DE FRIVILLIGE

– OG KOM SELV MED I FÆLLESSKABET

Flere end hundrede mennesker er tilknyttet ROMUs forskellige besøgssteder i Frederikssund, Lejre og Roskilde som frivillige.

Med deres indsatser bidrager de løbende til arbejdet med at åbne og udbrede kulturarven. Og der er mange måder at bidrage på: Nogle frivillige passer besøgsstedernes haver, andre giver en hånd med ved arrangementer. Nogle går ind i bestyrelsesarbejde og andre tager sig godt af den sejlende kulturarv på Roskilde fjord. Mulighederne er mange – men overalt har fællesskabet og begejstringen for historien hovdrollerne.

Her kan du møde nogle af ROMUs mange frivillige og få et indtryk af, hvad de hver især bidrager med – og hvad de selv får ud af det.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Vil du også være en del af fællesskabet?

Meld dig som frivillig ved et af ROMUs besøgssteder i Frederikssund, Lejre eller Roskilde. Skriv til vores frivillighedskoordinator Isabella No’omi Fuglø på mail: isabellaf@romu.dk

Til top
X

post-49

Arkæologi

ROMU har det arkæologiske ansvar for Roskilde, Lejre og Frederikssund kommuner. Det betyder, at vi indenfor ansvarsområdets grænser samarbejder med planmyndigheder, entreprenører og store såvel som små bygherrer om at sikre de arkæologiske interesser, som kan blive berørt

post-49

Vores viden

I ROMUs dækningsområde Roskilde, Frederikssund og Lejre Kommune har vi en lang række enestående spor fra vores fortid af national og international betydning. Eksempelvis kongehaller og skibsætning i Lejre, den underjordiske kirkeruin Skt. Laurentius i Roskilde samt enestående spor og unikke fund fra livet omkring Roskilde Fjord fra oldtid, middelalder og nutid.